Kaat Bollen op haar evenement 'Ladies Night'
Volledig scherm
Kaat Bollen op haar evenement 'Ladies Night' © Kristof Ghyselinck

Kaat Bollen veroordeeld na klacht collega: “Omdat ik mijn sensualiteit omarm”

ShowbizzSeksuologe Kaat Bollen (34) heeft een paar vervelende maanden achter de rug. Na een klacht van een collega moest ze voor de psychologencommissie verschijnen en werd ze ook effectief veroordeeld. Dat schrijft het Nieuwsblad. 

32 reacties

  • Myrjam vandierendonck

    3 jaar geleden
    Ik ben van mening dat er helemaal niks mis is met Kaat haar manier van kleden of voordoen, integendeel zelfs, een mooie intelligente vrouw die er mag wezen. Iemand die zichzelf durft te zijn en een prachtige uitstraling heeft, zeker niet vulgair of ongepast, of hebben sommige mensen nog nooit naar de catwalk gekeken of artiesten op een podium zien staan, kom kom hoor Misschien een jaloerse puriteinse reactie van sommigen? Ik ben ook een vrouw van al in de zestig, en vind Kaat zeer ok!
  • Katia Mistianes

    4 jaar geleden
    Als een viroloog op tv gekleed zoals Spartacus, zijn boodschap zou verkondigen, zou ik toch wel een beetje afgeleid zijn. Mannen hebben ook lekker vlees, hoor. Maar als ze professioneel bezig zijn, kleden mannen zich nog altijd uiterst zedig, in deftig kostuum en niet in Spartacus-outfit.
  • Karine Roeland

    4 jaar geleden
    Je kan je sensualiteit ook omarmen, met een mooi kleedje i.p.v. in je ondergoed te staan.
  • Carlo Verstappen

    4 jaar geleden
    Het is niet omdat je Kaat Bollen heet jij je alles kan veroorloven. Alles heeft zijn grenzen en dat zou jij zeker moeten weten.
  • Christelle Vandermaelen

    4 jaar geleden
    Moest het Harvey Weinstein zijn dat dit deed was het kot te klein maar een vrouw mag dit natuurlijk wel doen hé! Dubbele standaard...