Minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open VLD), minister van Begroting David Clarinval (MR) en eerste minister Sophie Wilmès. Het amendement, dat tot stand kwam na overleg tussen de regering en verschillende fracties, kreeg unanieme steun van de Kamercommissie.
Volledig scherm
Minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open VLD), minister van Begroting David Clarinval (MR) en eerste minister Sophie Wilmès. Het amendement, dat tot stand kwam na overleg tussen de regering en verschillende fracties, kreeg unanieme steun van de Kamercommissie. © BELGA

1 miljard euro in noodbegroting voor maatregelen in de strijd tegen corona

De wet op de voorlopige twaalfden zal een provisie van 1 miljard euro voorzien voor de strijd tegen de coronacrisis in ons land. De Kamercommissie Financiën en Begroting heeft de extra provisie van 1 miljard euro al goedgekeurd. Later deze week volgt de finale goedkeuring in de plenaire Kamer.

29 reacties

  • jos De Decker

    4 jaar geleden
    De schuldencrisis die hierop gaat volgen kan alleen nog opgelost worden door (hyper)inflatie.
  • David De Geyter

    4 jaar geleden
    Miljard € meer of minder mijnheer Calvo! Hij is terug van onder zijn steen gekropen!
  • jan boden

    4 jaar geleden
    Daar hebben we niks aan, dat geld verdwijnt in de verkeerde politieke zakken en hun vrienden.
  • GERARD DE PELECIJN

    4 jaar geleden
    Geld lost alles op!
  • Renaat Moerman

    4 jaar geleden
    De Groenen zijn content : ze mogen het geld langs alle kanten uitgeven. Ik hou mijn hart vast als die corona crisis voorbij is en Magnette is aan zet wie dat allemaal zal mogen terugbetalen.