Natuurgebieden blijven uiteraard open voor gezonde wandelingen of fietstochten. Maar ook daar moeten mensen afstand houden van anderen en keren ze beter terug naar huis als het er té druk is.
Volledig scherm
Natuurgebieden blijven uiteraard open voor gezonde wandelingen of fietstochten. Maar ook daar moeten mensen afstand houden van anderen en keren ze beter terug naar huis als het er té druk is. © David Legreve

Demir stelt richtlijnen op voor natuurwandelingen tijdens coronacrisis

Wie in volle coronacrisis even de gedachten wil verzetten in de natuur kan dat, maar ook daar moeten mensen afstand houden van anderen en keren ze beter terug naar huis als het er té druk is. Dat zegt Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA), die een aantal richtlijnen voor wandelingen in bos- en natuurgebieden heeft opgesteld.

9 reacties

  • Antonio Vivaldi

    4 jaar geleden
    De ene minister zegt blijf in uw kot en de andere zegt voorzichtig te zijn als je gaat wandelen,de ene spreekt de andere tegen.Kafka !!Het wordt tijd dat men de juiste mensen op de juiste plaats zet.
  • Mario Van Berendrecht

    4 jaar geleden
    Maar wel flinkskes gaan werken he mensen, lekker dicht op mekaar geplakt op kantoor, de werkvloer, op het openbare vervoer ;-) en zet uw kinderen maar af in de refters van de scholen waar ze allemaal knus bij elkaar gepropt worden want de economie moet draaien he
  • Ives Ameel

    4 jaar geleden
    Verstand gebruiken is overal en altijd verstandig zou ik zeggen.
  • Emiel Vandeplas

    4 jaar geleden
    Zij begint beetje op Weyts Ben te lijken . Overal en nergens met alle mogelijke onzin in de media te geraken !
  • andre van de wege

    4 jaar geleden
    is het juist voor de vlamingen of is het voor gans belgische bevolking