Vlaams Belang-partijvoorzitter Tom Van Grieken.
Volledig scherm
Vlaams Belang-partijvoorzitter Tom Van Grieken. © Photo News

Noodregering is voor Vlaams Belang "politiek bedrog"

"De regering die de coronacrisis tot nu toe totaal heeft mismeesterd, krijgt nu een blanco cheque. Deze politieke machtsgreep is door geen enkele crisis te verantwoorden", vindt het Vlaams Belang in een reactie op het akkoord om de regering in lopende zaken om te vormen tot een regering met volmachten om de coronacrisis te bestrijden. De partij zal wél steun verlenen aan zinvolle maatregelen om deze coronacrisis zowel medisch als economisch in te dijken.

15 reacties

  • Rene Philips

    4 jaar geleden
    Bart Smets, als je nooit mag opgesteld worden in de voetbalploeg ga je ook nooit kunnen scoren. Zo eenvoudig is dat!
  • Daniel Bamps

    4 jaar geleden
    Bart Smet, kom niet zeveren door te zeggen dat VB alleen maar tateren maar nooit iets doen. Je weet wel beter, ze mogen niks doen.
  • ronald gontier

    4 jaar geleden
    trek de stekker uit.1regering is wat we nodig hebben
  • Thierry Willems

    4 jaar geleden
    zeer goed want voor de linksen is alles goed om maar aan de macht te blijven/komen. hopelijk NVA ook tegenstemmen en misschien cd en v ook.wel alle goede initiatieven van het parlement steunen.
  • Eric Marijsse

    4 jaar geleden
    Alle VB haters: vergeten dat VB de tweede partij van België was met de laatste verkiezingen 880000 stemmen ( nu torenhoog 28% erbovenuit steekt) ?Maar wanneer men VB nog steeds in een cordon duwt en hun goede voorstellen afwend ,wat wil je ? De afrekening volgt , zij daar maar zeker van, de kiezer blijft dit niet pikken. Zonder VB zal het in 2024 (of vroeger) niet meer lukken !