Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © AFP

N-VA insinueert vriendjespolitiek bij aanbesteding mondmaskers aan voormalig Open-VLD’er

De openbare aanbesteding voor de vijf miljoen verdwenen mondmaskers door de FOD Volksgezondheid krijgt kritiek van N-VA. De partij vindt het raar dat het bedrijf dat de opdracht binnenhaalde geleid wordt door iemand die in het verleden opkwam voor Open VLD. Het openbaar ministerie ziet hem niet als verdachte.

72 reacties

  • Ronny Ooijen

    4 jaar geleden
    vanaeken jokke, BDW beloofde de mandatenlijst van N(V)-Blabla te tonen vóór einde november 2018 maar bleek als enige hiervoor te laf te zijn. Dik tegen zijn goesting deed hij dat pas in 2019 nadat men alle partijen verplichte dat te doen. Dat is een feit. Net als uw aanhoudend gezaag over de sossen. Dus als men zoals ik niet op socialisten stemt is men er volgens u toch een? U ook dus. Daag rooie jokke.
  • Francois Sals

    4 jaar geleden
    Politici zijn nu eenmaal graaiers en zakkenvullers ,dit is altijd zo geweest en het zal NOOIT veranderen.Maggie koos voor een partij genoot en denkelijk ook aan zichzelf.
  • jan boden

    4 jaar geleden
    Vreemd, de linkse kameraden hebben precies geen problemen meer met corrupte liberale vriendjespolitiek. Daaraan zie je hoe flexibel die zijn met hun meningen,ze draaien harden dan de wind hen kan blazen.
  • ROBERT GERTS

    4 jaar geleden
    @ Jan De Greef : zegt de naam…De Gught u iets? Of Augusta-Claesje? De liberalen zijn niet meet dan 1 grote bende landverraders, met Rutten op kop!!? Toch effe feestje bouwen. Haar geile droom word mss bewaarheid. “Premier Rutten”. Voor die titel offert ze zelfs haar familie op. Het heimelijkste wijf van de laatste 70 jaar.
  • vanaeken jokke

    4 jaar geleden
    Ronny Ooijen De Wever zijn mandaten staan open en bloot in te kijken.Ronny De Wever doet wat uw socialisten al 30 jaar doen niet meer niet minder waren 30 jaar mandaten kampioen als dat het enige is dat ge weet over de wever wat een gezaag over uw socialisten kunnen we een boek schrijven moord corruptie fraude.Zaken die de Belgische schatkist miljarden gekost.Danny Janssens de grootste schandalen partij heeft laten zien wat op de eerste plaats komt De PARTIJ bij liberalen tellen alleen de POSTJE