In het distributiecentrum van Colruyt is telewerken uiteraard niet aan de orde, maar de discounter gaat het nu wel voor het eerst (beperkt) invoeren voor bedienden.
Volledig scherm
PREMIUM
In het distributiecentrum van Colruyt is telewerken uiteraard niet aan de orde, maar de discounter gaat het nu wel voor het eerst (beperkt) invoeren voor bedienden. © Photo News

Telewerken: zelfs Colruyt gaat overstag

Blijf in uw kot en log vanaf afstand in op het bedrijfsnetwerk. Telewerken was tot voor kort een gunst maar sinds de coronacrisis een must. De meeste werkgevers geven gehoor aan de oproep om personeel indien mogelijk thuis te laten werken. Zelfs - zij het wat laat - bij Colruyt, waar de thuiswerkcultuur altijd werd afgeblokt.

3 reacties

  • marc van neerveldt

    4 jaar geleden
    Het werd tijd want Colruyt denkt alleen maar aan poen pakken personeel heeft voor hem nul waarde
  • Jaak Casteleyn

    4 jaar geleden
    Goed zo, gedaan met de meer dan 600000 bedrijfswagens iedere dag op de baan, thuiswerk en shoppen online is de toekomst, gedaan met het LEZ geleuter en dure parkeerplaatsen enkel om de kas te spekken, mega dure overkappingen en een buiten de begroting gehouden Oosterweel saga, het is de hoogste tijd en het moment voor de politiek om te zien met wat ze in godsnaam bezig zijn.
  • Griet Maes

    4 jaar geleden
    Bij ons mag er ook niet thuis gewerkt worden, ook al is het perfect mogelijk. Ik hoop dat het land snel in een volledige lockdown gaat en dat mijn baas dan eindelijk het licht ziet!