Photo News corona kaart belgië
Volledig scherm
Photo News corona kaart belgië © Photo News

IN KAART. Steeds meer patiënten opgenomen in ziekenhuis en op intensieve zorgen, aantal besmettingen stijgt tot 1.243

De afgelopen 24 uur zijn in ons land 185 nieuwe besmettingen met het coronavirus gedetecteerd. Dat meldt de FOD Volksgezondheid in haar dagelijkse update. Het totale aantal bevestigde besmettingen in België stijgt hiermee tot 1.243. Op dit moment liggen 361 besmette mensen in het ziekenhuis, waarvan 79 op intensieve zorgen. Het gaat om een toename van 109 patiënten. Tien mensen zijn tot nu toe overleden. Veertien mensen hebben gisteren het ziekenhuis weer mogen verlaten omdat ze genezen verklaard zijn.

5 reacties

  • Jaak Casteleyn

    4 jaar geleden
    De kaart eens goed bekijken en je weet genoeg, de meeste gevallen in het overvolle Vlaanderen met beton en industrie om nog te zwijgen van Antwerpen met de haven en nog laten ze de schepen aanmeren, de economie de winsten en het dividend van de hebzuchtige klasse nietwaar.
  • Odilon Saverien

    4 jaar geleden
    Dank zij Maggy De Block en haar exsperts dat het zover is gekomen.
  • Erwin VD

    4 jaar geleden
    Is Wallonië zo gezond of liggen er geen cijfers voor deze regio voor?
  • Philippe De Naeyer

    4 jaar geleden
    Meer dan 16000 tests en slechts 1200 Corona patiënten? Kan dit niet efficiënter? Laten mensen hun dan testen bij de minste klacht?
  • Claudia Rosseel

    4 jaar geleden
    Resultaten van tests die vrijdag werden afgenomen, zijn pas morgen beschikbaar. Deze cijfers lopen mogelijk een stuk achter op de realiteit.