Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © BELGA

Comeos: “Supermarkten zullen te allen tijde openblijven. Een rush is dus zeker niet nodig”

Comeos, de sectorfederatie die de Belgische handel en diensten vertegenwoordigt, verduidelijkte tijdens een persconferentie welke nieuwe maatregelen in onze winkels genomen zullen worden. Zo wordt vanaf morgenmiddag een klant per tien vierkante meter toegelaten. Dominique Michel, CEO van Comeos benadrukt dat de supermarkten te allen tijde zullen openblijven. “Ga niet massaal naar de winkels op hetzelfde moment. Een rush is dus zeker niet nodig”, klinkt het. 

56 reacties

  • Alison Vanhaute

    4 jaar geleden
    Ik ben alleenstaande mama met 2 kinderen waaronder een kleuter van 3 en ze laten mij nergens binnen met mijn zoon. Ik dacht dat dit wel kon indien je niet anders kan. Ik kan mijn kind toch niet alleen thuislaten??
  • Nicolas Van Hoecke

    4 jaar geleden
    Goed dat het open is en voorraden maar als je de avond gaat want er zijn er nog die gaan werken is er niets meer
  • Erika Vermeylen

    4 jaar geleden
    Kan wel zijn, maar als je burgerzin aan de dag legt, ga je zo weinig mogelijk buiten. En dan kun je dus helemaal niks meer kopen, want je moet ontzettend veel geluk hebben om nog ergens een pak toiletpapier te vinden.
  • Rita De Wulf

    4 jaar geleden
    Vandaag twee supermarkten gedaan, maar nergens geen wc papier en melk te vinden. Verplicht de supermarkten om max. twee stuks per artikel per klant te verkopen. Zo kan je meer mensen verder helpen
  • Eji Verkoren

    4 jaar geleden
    Die hamsteraars gaan het zo ver laten komen dat er effectief een bevoorradingsprobleem gaat komen en wat dan? Ik kan momenteel de producten die mijn moeder van 87 heel erg nodig heeft om niet te verzwakken nergens vinden noch de producten die diensten zoals familiehulp en Wit-Gele Kruis nodig heeft om op verantwoorde wijze mijn Moeder te verzorgen. Bedankt hamsteraars.