Zonnekloppers blijven hardnekkig dicht bij elkaar zitten.
Volledig scherm
Zonnekloppers blijven hardnekkig dicht bij elkaar zitten. © Marc Baert

Mensen blijven hardnekkig dicht bij elkaar zitten: waarom dat geen goed idee is

Sinds deze week gelden er enkele strenge maatregelen in België: de scholen werden gesloten, cafés en restaurants blijven dicht en iedereen krijgt het advies om enige afstand te bewaren. Alles om de verspreiding van het coronavirus te vertragen. Alleen lappen sommigen die regels aan hun laars en gaan ze dicht bij elkaar zitten, terwijl dat absoluut geen goed idee is.

13 reacties

  • Wim De Brauwer

    4 jaar geleden
    Omdat men hier maatregelen neemt die geen zijn enkel om VOKA en het VBO tevreden te stellen. Lock down zoals in grote landen is nodig. Maar ook de mentaliteit in Belgie moet veranderd worden want men neemt niks serieus. Toen ik gisteren met mondbescherming rondliep als risocopatient werd er zelfs mee gelachen.
  • danny janssens

    4 jaar geleden
    ze zouden het hier in Azie niet moeten proberen. Voor je een winkel stapt krijg je een thermometergun tegen het hoofd gedrukt om je lichaamstemperatuur te meten. Te hoog en je wordt direct afgevoerd in quarantaine. Dat is het verschil tussen Europa en Azie : discipline
  • Jos Temmerman

    4 jaar geleden
    Hier aan de kust net hetzelde , nu komen ze hier op elkaar lopen, ik vraag mij af wat ze hier komen doen ,hier is niets open en je kan zelfs niet naar het toilet gaan, dus blijf hier weg ,je moet de bewoners hier ook niet komen besmetten..
  • GERARD DE PELECIJN

    4 jaar geleden
    De warmte van een mede mens moogt u nu vergeten want vroeger was het discriminatie!
  • Koenraad de Roeck

    4 jaar geleden
    heel simpel,een flinke boete en in afzonderingplaatsen