REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Brussels Airlines zet vluchten vier weken stop

Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines bouwt de komende dagen haar vluchtaanbod helemaal af. Vrijdag landen de laatste vliegtuigen en vanaf zaterdag worden alle reguliere vluchten opgeschort, en dat zeker tot en met zondag 19 april. Dat heeft Brussels Airlines dinsdag officieel bekendgemaakt. Voor nagenoeg alle werknemers zal volledige technische werkloosheid worden aangevraagd.

0 reacties

  1. Geldt je doktersvoorschrift ook in Spanje? En mogen slaapmiddeltjes mee op het vliegtuig? Dit moet je weten over medicatie op reis
    PREMIUM

    Geldt je dokters­voor­schrift ook in Spanje? En mogen slaapmid­del­tjes mee op het vliegtuig? Dit moet je weten over medicatie op reis

    Van pijnstillers tot laxeermiddelen, zowat iedere Vlaming steekt wel een reisapotheek in zijn koffer. Maar zijn er ook geneesmiddelen die absoluut verboden zijn in andere landen? En vervoer je medicatie best in je gewone of handbagage? De Algemene Pharmaceutische Bond (APB) geeft advies zodat je in de paasvakantie helemaal voorbereid op reis kan vertrekken: “Voor sommige pijnstillers en ADHD-medicijnen heb je een medische verklaring nodig.”
  2. Droomreis van Aalsterse vader (69) met dochters eindigt in zee: “We zagen meteen de paniek in elkaars ogen”
    PREMIUM

    Droomreis van Aalsterse vader (69) met dochters eindigt in zee: “We zagen meteen de paniek in elkaars ogen”

    En plots was er geen andere optie dan in zee springen, met de bezittingen die ze nog net konden meenemen uit hun zinkende zeilboot. Een kwartier zwemmen was het, naar het dichtstbijzijnde eiland in de Caraïben. “Andere schippers durfden ons niet te benaderen, omdat ze dan zelf ook dreigden vast te lopen op de rotsen. Dus niemand kon ons komen helpen.” Zo werd de droomreis van Dirk (69) met zijn twee dochters Nathalie (41) en Sylvie (37) een écht avontuur dat ze gelukkig zonder al te groot onheil overleefden. Dit is hun verhaal.