Ziekenhuis Maastricht UMC+ bouwt een triagetent op de parkeerplaats bij de spoedeisende hulp. Dat is een extra maatregel in verband met het coronavirus
Volledig scherm
Ziekenhuis Maastricht UMC+ bouwt een triagetent op de parkeerplaats bij de spoedeisende hulp. Dat is een extra maatregel in verband met het coronavirus © ANP

Al 43 doden in Nederland door coronavirus

Het nieuwe coronavirus heeft tot nu toe 43 levens geëist in Nederland. In een dag tijd zijn 19 mensen overleden aan de ziekte Covid-19, die het virus veroorzaakt, meldt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

2 reacties

  • vicky vanderweyen

    4 jaar geleden
    In Nederland nemen ze dan ook maar minieme maatregelen,daar zullen al die grensshoppers weten over meet te spreken binnen een dag of zeven.
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    In België is het censuur. Hier beweren de comical ali's dat alles onder controle is. Tot je op de spoeddienst komt van het plaatselijk ziekenhuis, op een uur tijd 18 patienten die getest worden, drie met een masker naar huis en drie op IC. In België is niets onder controle, als we geen gemoteveerde artsen hadden die hun stem in de media lieten horen dan maakten ze ons wijs dat hier geen besmettingen waren.