EPA
Volledig scherm
© EPA

LIVE. GP’s Zandvoort en Spanje uitgesteld, géén GP van Monaco in 2020 - Saints-coach Payton eerste coronageval in de NFL

CoronavirusGeen sportactiviteiten in België tot en met 5 april, maar ook internationaal gooit het coronavirus zowat overal roet in het eten. Via deze liveblog blijft u op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen!

4 reacties

  • martin govaert

    4 jaar geleden
    Wat weer eens bewezen is: voetballers blinken niet uit in intelligentie . Real Madrid zou zulke kerels de les kunnen spellen , nog beter ware ontslag op staande voet.
  • Mimo mobo

    4 jaar geleden
    Er zijn er die voetballers en wielrenners die bakken geld verdienen om tegen een balletje of op een fiets te rijden en bakken geld verdienen toch belagrijker vinden dan zorgverleners die waarschijnlijk hun leven kunnen redden dat zijn echte helden en die verdienen nog geen honderste van wat die sporters verdienen als je ziet da die nu twee tot drie schiften achter elkaar moeten werken nu met corona is da geen topsport !
  • ronny meuris

    4 jaar geleden
    Low heeft 100 % gelijk.
  • Yves De Groote

    4 jaar geleden
    Aan meneer Bach: deelnemen is toch belangrijker dan winnen? En als niemand de goede voorbereidingen heeft kunnen treffen dan staat iedereen toch gelijk? De volksgezondheid gaat boven een sprongske over een paar meter.