Prinses Elisabeth en koning Filip.
Volledig scherm
Prinses Elisabeth en koning Filip. © BELGA

Prinses Elisabeth moet Atlantic College in Wales verlaten

RoyaltyPrinses Elisabeth, de oudste dochter van koning Filip, komt terug naar België. Het Atlantic College in Wales, waar de 18-jarige troonopvolgster momenteel een opleiding volgt, heeft buitenlandse studenten gevraagd terug naar hun thuisland te gaan in verband met de coronacrisis.

4 reacties

  • lieve vanderstraeten

    4 jaar geleden
    Geen nood die zal niet met een gewoon vliegtuig waar wij inzitten terug komen, of misschien heel afgeschermd in eerste klas. Wij zullen zowiezo haar kosten mogen betalen!
  • Julien Dauwe

    4 jaar geleden
    Hoop voor haar dat ze vlot zal thuis geraken, nu luchtverkeer bijna volledig stil valt. Tenzij men een privé -of militair vliegerke gaat inzetten natuurlijk
  • Desiree VanMeulebeke

    4 jaar geleden
    Dit slaat toch nergens op? Als je verspreiding van het coronavirus wil voorkomen moet je je sociale contacten tot een minimum beperken en je zo weinig mogelijk in het openbaar begeven. Van de UK naar Belgie reizen is net het tegenovergestelde!! Laat haar maar net zoals iedereen geisoleerd op haar kamertje zitten!!
  • henri savelkoul

    4 jaar geleden
    De privé jet is al onderweg maar burger trek uw plan ik heb gebeld met de ambassade in Londen voor info en het antwoord was wij weten van niets zoek het maar uit