Acht muzikanten coveren elkaars nummers.

‘Liefde voor muziek’ keert terug met onder meer André Hazes, Regi en Karen Damen

Op maandag 30 maart begint het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor muziek’ op VTM. In het zesde seizoen zoeken acht muzikanten de Spaanse zon op om daar persoonlijke covers van elkaars liedjes te maken.

Charlotte Allefs

Zon, plezier en muziek. Daarvoor reizen André Hazes Jr., Regi, Karen Damen, Gene Thomas, Sean Dhondt, Peter Van Laet van Mama’s Jasje en Tom Dice en Kato Callebaut van The Starlings graag naar Spanje. In het inspirerende Andalusië drukken ze een persoonlijke stempel op elkaars nummer. Resultaat: catchy melodieën, verrassende teksten en prachtige songs die vanaf 30 maart elke maandag om 20.35 uur op jouw scherm te zien zullen zijn.

Het zesde seizoen van Liefde voor muziek belooft alvast goed te worden. Als we het voorproefje mogen geloven, tenminste. Vorige week werd het eerste nummer al op de wereld losgelaten. Regi kreeg hulp van Jake Reese en OT om een eigen versie van Kom wat dichterbij van Gene Thomas te maken. Het nummer werd op de website van Qmusic al meer dan een half miljoen keer bekeken.

In de eerste aflevering trekken de acht artiesten naar de Spaanse zon. De sfeer zit er meteen goed in. Hazes leert Regi, Thomas en Damen Nederlandse slang aan, Callebaut en Dice ontpoppen zich tot de nieuwe Nicole en Hugo en Hazes vertelt over zijn eerste grote liefde. “De allereerste single die ik in mijn leven kocht, was Oya lélé. Dat is echt geen grapje! En Karen was mijn eerste liefde.”

Toeval of niet: Karen Damen kan als eerste genieten van de covers die de anderen voor haar brengen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER