rv
Volledig scherm
© rv

#SAMENTEGENCORONA
straks applaus voor alle zorgverleners, chef-koks eren hen met meeneemmaaltijden, hartverwarmende spandoeken aan ziekenhuizen

In #samentegencorona bundelen we hartverwarmende initiatieven van de afgelopen dagen om ons door de coronacrisis te helpen. Je kan inspirerende verhalen nog steeds mailen naar samentegencorona@hln.be of whatsappen naar 0474/74.65.02.

9 reacties

  • An Peeters

    4 jaar geleden
    Dank je voor al die waardering, zo zie je maar dat ons werk niet zo vanzelfsprekend is, maar erg belangrijk voor een samenleving. En aan Beke : denk eens aan een loonsopslag die al jaren achterblijft, meer loon op een feestdag enz en vooral ook meer personeel
  • carine de koninck

    4 jaar geleden
    Het zijn zeker helden. Maar deze die moeten thuis blijven krijgen 1450 euro en een maand (tot nu)gratis elektriciteit, water en gas en op de kop toe mogen ze bijklussen, de vraag van vandaag is "wie komt er het best vanaf?" Ongelooflijk!
  • Kurt Staessens

    4 jaar geleden
    Allemaal heel leuk. Het eerbetoon komt wel redelijk vroeg. Er zijn amper zwaar zieken voorlopig. We riskeren wel onze gezondheid dat is waar. Maar de toestanden zoals in Italië hebben wij voorlopig nog niet. Hopelijk kunnen we de verwachte storm aan!
  • Willy VanErps

    4 jaar geleden
    Een beetje overdreven, neen? Natuurlijk doen ze prachtig werk, het hele jaar door trouwens. Maar er zijn tientallen beroepen en duizenden mensen die hetzelfde doen. Doen waarvoor ze betaald worden, in goede en slechte tijden. Evenveel respect voor mijn postbode, vuilnisophaler, bankdirecteur, tandarts als voor het medisch personeel. Iedereen heeft zijn functie, zijn capaciteiten en is belangrijk in onze maatschappij.
  • Hugo Dirkx

    4 jaar geleden
    Ok alle respect voor deze personen. Een dat meen ik met heel mijn hard. Maar waarom niet ineens voor alle personen die in een sector werken die ook niet kunnen gemist worden ? Hebben die dan geen recht op een applaus ?