© hbvl

© hbvl

Niki wenst ouders van zieke kinderen, en de kinderen zélf natuurlijk, veel goede moed.© Niki

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail: Niki wenst ouders van zieke kinderen, en de kinderen zélf natuurlijk, veel goede moed.

Zonhoven tegen corona, stap mee in de strijd

Het coronavirus beheerst het hele leven, ook in Zonhoven. Heel wat Limburgers willen graag acties ondernemen, tips delen of hun verhaal kwijt. In tijden van corona zoekt iedereen verbondenheid en leeft het Limburggevoel meer dan ooit. HBVL en TVL nemen de rol van vertolker en versterker op van acties, tips en verhalen onder de noemer #Limburgtegencorona. Talrijke reacties stromen binnen. Lees hier wat in Zonhoven gebeurt.

plps01

TIP

"Misschien best ook even stilstaan bij het feit dat ouders van kinderen met een zware handicap, geen bezoek kunnen brengen. We kunnen onze kinderen alleen maar even door het venster zien. We hebben alles over voor de gezondheid van onze kinderen maar toch blijft dit vooral hartverscheurend. Ik heb een dochtertje van 8 jaar en ze zit sinds september 2018 op internaat in Ter Heide Zonhoven. Ik ben absoluut niet de enige die hun kind zo kan zien. Ik ben absoluut niet de enige in deze situatie dus wil ik heel graag alle ouders die dit ook meemaken een hart onder de riem steken. Courage allemaal!"

Niki uit Bilzen

ACTIE

Verras Paul Bos met zijn 70ste verjaardag op 19 maart en stuur hem veel kaartjes. Dwarsstraat 21, Zonhoven.

Heeft u een verhaal, kent u geweldige middeltjes om uw buren te ondersteunen, wilt u helpen of heeft u hulp nodig? Laat het ons weten via onze site, via ons nieuwsjagersplatform en via onze WhatsAppgroep.

hbvl.be/nieuwsjagerhbvl.be/limburgtegencoronahbvl.be/coronaoproepWhatsApp: +32 11/87.85.24Voeg dit nummer toe aan uw contacten in WhatsApp

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer