© Communicatie Onthaal

© Communicatie Onthaal

thumbnail:
thumbnail:

Steun van buitenaf geeft WZC Heuvelheem weer energie

De harten van de residenten en het personeel van WZC Heuvelheem werden verwarmd vanmorgen. Het woonzorgcentrum is gesloten voor bezoekers, maar toch kregen de bewoners en het personeel goed nieuws. Zo werden er tablets geleverd zodat bewoners kunnen videochatten en puilde de brievenbus uit met fijne post.

Communicatie Onthaal

Er verhuisden tablets van het cultuurhuis naar het woonzorgcentrum. Zo kunnen de bewoners via de tablets contact hebben met hun familie. De familie van bewoners kregen een brief met de werkwijze. Ook werden er boeketjes bloemen door handelaars en sympathisanten geleverd om de residenten en personeelsleden een hart onder de riem te steken. Daarnaast fleurden de leerlingen van de Regenboogschool de kamers op door leuke tekeningen te maken. De brievenbus puilde ook uit met tekeningen, knutsels, post, brieven enzovoort. "Een welgemeende dankjewel, dit geeft zoveel energie", klinkt het in het woonzorgcentrum.

Wil jij WZC Heuvelheem ook volgen op Facebook om de laatste nieuwe weetjes te lezen? Zoek dan op Facebook naar wzc Heuvelheem.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer