Beeld ter illustratie, winkeliers zijn hamstergedrag beu.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie, winkeliers zijn hamstergedrag beu. © Photo News

Winkeliers zijn hamstergedrag beu, asociale klant en winkelbediende raken slaags in Sint-Pieters-Leeuw

De winkeliers zijn het hamstergedrag, dat ook vandaag nog aanhoudt, grondig beu. "Het is onverantwoord", zegt Hans Cardyn van sectorfederatie Comeos. Er wordt nagedacht over maatregelen, maar dat ligt niet eenvoudig. 

238 reacties

  • Lieve De Witte

    4 jaar geleden
    Ik hoop eerlijk gezegd niet dat er een beperking komt op het aantal mee te nemen producten! Nee ik ben geen hamsteraar.. Sommige mensen brengen nu ook eenmaal boodschappen en voedingswaren mee voor andere familieleden.. Leg dat dan maar eens uit aan de kassa..
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Bij ons heel kalm in de Delhaize winkel en de ganse voormiddag al, enkele schappen waren leeg oa WC papier maar noodzakelijk voedingsmiddelen waren in voorraad, iedereen deed normale inkopen. Ik denk dat de mensen die gehamsterd hebben niet meer durven buiten komen nadat bekend is dat het virus op de verpakking langer dan 24 uur kan overleven. Wel was nog geen enkele bescherming voor de kassa bediende voorzien .
  • Elle Devee

    4 jaar geleden
    Deze morgen was er in Delhaize beperking op het aantal identieke producten.
  • Kimberly Decoster

    4 jaar geleden
    misschien de winkelkarren op slot zetten en enkel een winkelmandje gebruiken?
  • Anne Marie De Keersmaecker

    4 jaar geleden
    Ik kan het goed begrijpen dat die winkeliers dat beu zijn, niet alleen zij 'normale' mensen zijn dat ook, wat voor zin heeft het je huis vol te proppen, denk ook aan anderen, je bent immers niet alleen, deze crisis moeten we allemaal doorstaan