BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Pakkende afscheidsbrief van Loes Van den Heuvel aan Johny Voners: “Mijn sjouke”

ShowbizzVlaanderen is een iconisch figuur kwijt. Johny Voners overleed dinsdag 17 maart op 74-jarige leeftijd in intieme kring. De acteur bezweek aan de gevolgen van kanker. Voners belichaamde jaren het personage Xavier Waterslaeghers in ‘F.C. De Kampioenen’, samen met Carmen, gespeeld door Loes Van den Heuvel. De actrice krijgt een zware klap te verwerken, en reageert liever niet in de media. Ze besloot een brief te schrijven aan haar sjouke.

14 reacties

  • chloë ruyssinck

    4 jaar geleden
    Kiekebiesj voor zoveel mooie woorden en jullie waren samen in de kampioenen mijn favorieten! Veel sterkte. Vergeten worden zal hij nooit ... eens een ster, altijd een ster en hij zal nu schitteren enkel op een manier dat we hem moeten missen!
  • Mathias Segers

    4 jaar geleden
    We gaan hem enorm missen , Xavier ( Johny ) , we hebben alle afleveringen van fc de kampioenen en kijken in bed dag dagelijks naar de afleveringen , wanneer we dan de laatste dvd hebben afgespeeld herbeginnen we weer van voorafaan . Voor de familie , collega,s en vrienden van Johny draag ik respect en veel sterkte toe in deze toch moeilike periode . Rust in Vrede Johny , we zullen je nooit vergeten .
  • Guy Vranken

    4 jaar geleden
    Aan Alle Kampioenen, mag ik jullie veel sterkte wensen bij het afscheid van Johny Voners, zodus zowel aan zijn familie als aan de ganse ploeg van "De kampioenen" Spijtig door de omstandigheden van die Corona plaag zullen we niet op een intense manier kunnen afscheid nemen, maar wees gerust Johny en Familie en de Kampioenen in gedachten zal ik er zeker bij zijn. guy vranken
  • robert dumortier

    4 jaar geleden
    Je hebt veel mensen doen lachen met u grappen en jou grollen maar u zal altijd in ons hart voort blijven bestaan met jou dagschotel ons medeleven aan de familie.
  • Carine Briké

    4 jaar geleden
    Wat een mooie tekst. Veel sterkte Loes en de ganse kampioenenploeg. Xavierke drink er hierboven ne goeie op onze gezondheid hier beneden in tijden van Corona