EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Remco Evenepoel trotseert dapper coronacrisis en stuurt hartverwarmende boodschap de wereld in: “Maak het thuis zo gezellig mogelijk”

WielrennenHoe gaat dat, als je 20 bent. Sterk als een paard. Klaar om de hemel te bestormen. Dan trekt zo’n coronacrisis natuurlijk een dikke streep door je rekening. Maar hey, ook dáár weet Remco ­Evenepoel raad mee. “Ik zal 100% klaar zijn, de dag dat er weer wordt gekoerst. ­Ondertussen maak ik het thuis zo gezellig mogelijk.”

5 reacties

  • Baldr VanHoek

    4 jaar geleden
    Alle mensen die niet aan het werk zijn, blijken afhankelijk te zijn van al diegene die nu wel aan het werk zijn. Gek genoeg verdienen deze dus echte harde werkers gewoon pakken minder. Nu valt dit wel op. Kortom met talent alleen blijf je niet levend in een gemeenschap. Ten spijt van prietpraat.
  • Karel Van Beeck

    4 jaar geleden
    Echte helden zijn geen voetballers of wielrenners. Echte helden zijn verpleegdiensten en dokters die in deze moeilijke omstandigheden mensen in leven trachten te houden.
  • Raymond De Ridder

    4 jaar geleden
    Dienen is slimmer dan al onze ministers tesamen. Kraamt tenminste geen onzin uit.
  • Marc Sierens

    4 jaar geleden
    Blijf u toeleggen op uw fietsen,hoe wij het thuis gaan doen moet jij ons niet vertellen dank u.
  • Jan Dhooghe

    4 jaar geleden
    Wat is hier dapper aan? Dapper zijn de mensen die werken in ziekenhuizen, supermarkten, sociale dienstverlening, iedereen in een essentiële dienst die moet gaan werken en niet kan telewerken. Zij trotseren nu elke dag het Coronavirus om anderen te helpen, dat is dapper. Niet wat op uw fiets wat rondrijden, ook al moeten ze strikt genomen thuis blijven.