Minister van Onderwijs Ben Weyts.
Volledig scherm
Minister van Onderwijs Ben Weyts. © BELGA

Nieuwe richtlijnen voor scholen

Alle Vlaamse scholen hebben woensdagavond nieuwe richtlijnen gekregen omtrent het coronavirus. Die komen er nadat Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts in de vooravond een "heel constructief overleg" had met de onderwijskoepels en de sociale partners, zo laat zijn kabinet weten in een persbericht.

4 reacties

  • Eddy Bae

    4 jaar geleden
    Behoren leerkrachten boven de 60 ook niet tot de risico-groep ?
  • Jef Denijs

    4 jaar geleden
    Meestal zie je niet dat kinderen besmet zijn, dus via scholen wordt het virus snel verspreid. Dat is dan weer een nadeel van het openhouden van scholen. Maar mensen in de medische sector moeten hun kinderen ergens naartoe kunnen brengen.
  • Ann Vandelannoote

    4 jaar geleden
    Marieke, het is van dommigheid zeker dat je dergelijke uitspraken doet? Niemand van ons heeft een dergelijke situatie meegemaakt in zijn leven. Ieder moment moet dit geëvalueerd en bijgestuurd worden. Dit heeft niks met incompetentie te maken. Ze proberen alleen maar het beste te doen voor iedereen. Of denk je dat je het beter kan? Wel ga dan in de politiek.
  • Marieke Marcelis

    4 jaar geleden
    Om de haverklap andere richtlijnen wie kan er nog aan uit pff bende amateurs die rijkelijk betaald worden voor hun incompetentie