Marc Coucke en Wout Bru gaan op zoek naar personeel in 'De Sollicitatie'.
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Coucke en Wout Bru gaan op zoek naar personeel in 'De Sollicitatie'. © VIER

Wout Bru blijft zoeken naar geschikt personeel: “Een stagiaire kwam me zeggen hoe ik mijn chocomousse moest maken”

TVTwee opvallende gezichten in De Sollicitatie gisteren: Wout Bru (51) en Marc Coucke (55) gingen in het VIER-programma op zoek naar een nieuwe kracht om het team achter hun horeca-projecten in Durbuy te versterken. De opnames dateren van twee jaar geleden, maar Wout weet nog steeds wat hij wil én kan bieden. ‘Niks zo erg als je niet gerespecteerd voelen op je werk.’

2 reacties

  • Bob Fréson

    4 jaar geleden
    Ze zoeken iemand die voor een appel en een ei het vuile werk mag opknappen wat de meester niet graag doet. En die zich de ganse dag de huid laat vol schelden. Dat is de werkelijkheid in drie woorden gezegd. En denk vooral niet dat ge er rijk zult van worden.
  • karl van dyck

    4 jaar geleden
    Ben daar eens gepasseerd in Durbuy. Daar loopt de decadentie van de muren. Duwen ze in dat etablissement een jongeheer die denkt het daar te gaan maken, maar die zich in feite blauw betaald en helemaal doldraait van het werk,om dat die het fijn vindt om voor deze 2 geldwolven te mogen werken. En die hem ook direct zullen ontslaan als het project is uitgewerkt. En zo blijft hij berooid achter. En the next one enz enz.