Een indrukwekkende colonne legervoertuigen, gevuld met doodskisten, doorkruist het centrum van Bergamo.
Volledig scherm
Een indrukwekkende colonne legervoertuigen, gevuld met doodskisten, doorkruist het centrum van Bergamo. © Twitter @rumbopropio

Indrukwekkende colonne legertrucks voert doodskisten weg in Italiaanse stad Bergamo

Het zijn beelden waar je stil van wordt. Een indrukwekkende colonne legervoertuigen doorkruiste gisteravond het centrum van de Italiaanse stad Bergamo. Omdat de crematoria de toestroom aan lijken er niet meer aankunnen, voert het leger de doodskisten af naar andere plaatsen in Italië. Het toont pijnlijk het drama aan dat zich afspeelt in de stad.

16 reacties

  • leppens victor

    4 jaar geleden
    Alsof het nog niet erg genoeg is wordt er een Italiaanse spektakelshow van gemaakt. Blijkbaar is alles goed,als het de paniek maar vergroot. mvg.
  • Carin Desmet

    4 jaar geleden
    En dan n9g mensen die zich zorg maken voor of ze op reis kunnen of die sportmannen.. enig dat nu tel is om zo veilig mogelijk te leven binnen blijven enz... veel sterkte aan gans de wereld en ziekenzorg
  • Leonarda Van Opbroecke

    4 jaar geleden
    Verschrikkelijk en niet te vatten. En dan zaten die overheids pippo's met hun experts hier 2 weken geleden de bevolking nog ronduit uit te lachen dat het een "griepje" was. Wegvallen van pensioenen, ziektekosten, innen van erfenisrechten , enz. Dat paste beter in hun kraam!!!!!!
  • Sara Peeters

    4 jaar geleden
    @Kristof Saelens we blijven ervan gespaard als iedereen zijn best doet om thuis te blijven en alleen voor noodzakelijke dingen het huis uitgaan en neem afstand en je voorzorgen. Ik leef mee met iedereen die nu familieleden verliezen RIP en sterkte! We moeten er met zijn allen door en maak de zorgverleners het niet moeilijk dat ook zij straks moeten gaan kiezen wie wel of niet mag gered worden.
  • Gerard Braeckmans

    4 jaar geleden
    En dan maken de organisatoren van de voetbal zich zorgen om een paar matchen die ze niet kunnen spelen.