Brussels Airlines-vliegtuigen geparkeerd op het tarmac van de luchthaven in Zaventem.
Volledig scherm
Brussels Airlines-vliegtuigen geparkeerd op het tarmac van de luchthaven in Zaventem. © REUTERS

Brussels Airlines repatrieert 9.500 Belgen uit 14 landen op 56 vluchten

Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines heeft momenteel 56 vluchten gepland om meer dan 9.500 Belgen naar Brussel te brengen. Dit vanuit 14 landen, waaronder Gambia, Marokko, Spanje en Portugal.

7 reacties

  • viviane roels

    4 jaar geleden
    Hopen ook op een vlucht terug vanuit Tenerife ,en ben volledig akkoord hoor met de opgelegde carentaine,,zijn hier van 1 december dus ver voor deze crisis begon
  • Fanny Van Der Haegen

    4 jaar geleden
    Dank je wel Brussels Airlines ! Fijn dat jullie de mensen, die het toch domweg nodig vonden om nog op reis te vertrekken en dus enkel aan zichzelf dachten, willen naar huis brengen. Hopelijk appreciëren die passagiers dat de crew zich hierdoor bloot stelt aan het coronavirus dat zij vrolijk de wereld ronddragen !
  • Greta Sollie

    4 jaar geleden
    Wij zijn in Spanje en hebben onze vlucht al helemaal betaald in april verleden jaar.We weten niet of we volgende week gaan thuis geraken.We zitten in lock-down en het is héél streng.De noodtelefoon bij Brussels Airlines speciaal voor reizigers die niet weten wat er gaat gebeuren wordt niet opgenomen en van hun site moet ge ook niet veel verwachten.
  • victor vandesande

    4 jaar geleden
    Laat ze nu nog eens discussieren of een nationale luchtvaartmaatschapoij nodig id . Ze zullen maar al te blij zijn dat ze thuis geraken.
  • joseph Leysen

    4 jaar geleden
    Hopelijk worden deze mensen ook gecontroleerd bij aankomst?