Stille winkelstraten in het centrum van Amsterdam door het coronavirus. Door het coronavirus is het openbare leven en het toerisme nagenoeg tot stilstand gekomen in de Nederlandse hoofdstad.
Volledig scherm
Stille winkelstraten in het centrum van Amsterdam door het coronavirus. Door het coronavirus is het openbare leven en het toerisme nagenoeg tot stilstand gekomen in de Nederlandse hoofdstad. © ANP

Dodental door coronavirus stijgt in Nederland naar 76

Het coronavirus heeft tot nog toe 76 levens geëist in Nederland. Sinds woensdag zijn 18 mensen overleden aan de ziekte Covid-19, die het virus veroorzaakt, meldt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) donderdag. 

3 reacties

  • Peter Smets

    4 jaar geleden
    De grens met Nederland moet dicht. Hermetisch. Als het daar langer gaat duren dan hier, krijgen we een tweede golf over ons heen. Dicht, die grens.
  • Boris Rodznik

    4 jaar geleden
    Doe de grenzen met Nederland maar snel dicht. Met het beleid dat daar gevoerd wordt, gaan we heel binnenkort veel besmetten importeren uit die richting.
  • Lecocq Daniel

    4 jaar geleden
    Er sterven in Nederland volgens de statistieken elk jaar 2000 mensen aan de gewone griep. Nooit wordt er over deze slachtoffers bericht.