BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Lokale politie zet 10.000 agenten in op naleving coronamaatregelen

Ongeveer tienduizend agenten controleren de naleving van de verbodsbepalingen. Maar ze hebben moeilijkheden om de coronamaatregelen uniform toe te passen. Dat zegt Nicholas Paelinck van de Vaste Commissie van de Lokale Politie in De Tijd.

7 reacties

  • mark deleener

    4 jaar geleden
    Daarstraks stonden er 5 politie agenten met elkaar te praten tijdens een controle op amper 30 cm van elkaar.
  • Leonarda Van Opbroecke

    4 jaar geleden
    Goed te weten dat er nu wel 10.000 agenten ter beschikking staan. Voor criminaliteit, enz, steeds manschappen tekort !!! Om taxen te betalen voor je buitenverblijf nooit geen probleem, vluchtelingen en illigalen nooit geen probleem, maar nu moet je in eigen stad blijven dat door de overheid volgepropt is om de barmhartige Samaritaan uit te hangen.
  • Rayan El Arami

    4 jaar geleden
    Ronduit triestig dat dit uberhaupt nodig is!
  • johan billiau

    4 jaar geleden
    Politie agenten zouden voorzien moeten zíjn van masker en handschoenen. Zo kunnen ze veilig hun werk doen . Want ze komen toch ook zeer dicht bij mensen. Ik doe anders mijn raam niet open. Heb nu altijd masker bij.
  • Geert Billiet

    4 jaar geleden
    Heb alle begrip en respect voor maatregel. Maar maandelijks mijn Telenet aansluiting betalen, ok. Maar burgemeesters: verminder ons tweede verblijfstaks gedurende maatregel, als we er opgelegd niet mogen verblijven. Geert Billiet