Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Passagiers veel te dicht bij elkaar op Brussels Airport: “Als dit niet verandert, moet luchthaven sluiten”

Weinig opbeurende beelden op de luchthaven van Brussels Airport: toeristen staan er in coronatijden veel te dicht op elkaar geplakt, onder meer wanneer ze hun koffer van de bagageband nemen. “Dit is totaal onaanvaardbaar gedrag”, stelt viroloog Marc Van Ranst. “Indien deze toestanden niet vermeden kunnen worden, dan zie ik maar één oplossing: sluiting. Dit kan en mag niet.”

55 reacties

  • joanna clinck

    4 jaar geleden
    niet als, maar onmiddelijk aub
  • Stijn Segers

    4 jaar geleden
    Wij kwamen vorige week terug van Argentinië, via Paraguy en Madrid. In Paraguy, waar nog niet veel gevallen waren, werd van elke passagier de temperatuur gemeten en liep al het personeel met mondmaskers. In Madrid en Brussel, op dat moment al bijna in lockdown, was er geen enkele maatregel zichtbaar, zelfs geen affiches..
  • Erwin De Meyer

    4 jaar geleden
    Had allang gesloten moeten zijn als je met je klanten inzit. Geld op de eerste plaats ?
  • Tony Pauwels

    4 jaar geleden
    Stop in hemelsnaam met al die vluchten! Snapt men nu nog niet dat dit de reden is waarom dit virus zich zo razendsnel over de hele wereld kon verspreiden?! De reizigers zijn een deel van het probleem.
  • Jean Gobin

    4 jaar geleden
    Van ranst deed de scholen niet sluiten was het crisis comité van ranst en andere specialisten geven enkel advies en zij raden af van scholen te sluiten ..maar de politiek besliste anders zij volgden de Fransen .