Sp.a-voorzitter Conner Rousseau.
Volledig scherm
PREMIUM
Sp.a-voorzitter Conner Rousseau. © Photo News

Sp.a-voorzitter Conner Rousseau na de vuurdoop van dit weekend: “Magnette heeft mij voor schut gezet”

Amper 27 jaar en nog maar 3 maanden voorzitter. En toch was Conner Rousseau afgelopen weekend bijna de dealmaker, die PS en N-VA dan toch samen in een regering leek te loodsen. Openlijk vertelt hij over zijn kennismaking met het cynische circus van de Wetstraat. Over Gwendolyn Rutten (Open Vld), met wie hij de heethoofden aan tafel kalmeerde. Over “playboy” en MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez en over zijn rode compagnon de route Paul Magnette (PS), die hem uiteindelijk voor schut zette.

163 reacties

  • Paul Herbots

    4 jaar geleden
    Dank je Conner,proficiat voor je eerlijkheid. Dit gaat je ten goede komen.
  • Rik Vrachten

    4 jaar geleden
    Wie nu nog niet snapt waar de politieke hond gebonden staat ? NVA spreekt de absolute waarheid over België ! De Waalse partijen willen kost wat kost aan de macht om de financieringswet terug te wijzigen zodat zij nog decennia lang volop v.d Vlaamse transfers kunnen genieten ! En de trado Vlaamse partijen lopen als een schoothondje achter de Waalse heersers !
  • janine stevens

    4 jaar geleden
    Zo zie je maar, dat zelfs de zusterpartij een mes in je rug kan steken, misschien toch interessanter om met een Vlaamse partij samen te werken ?
  • Gilbert Vermeersch

    4 jaar geleden
    Heb z BDW op de afspraak de orrecte uitleg gehoord over de overeenkomst met Magnettte, on reis nog lief door te zeggen dat Magnette hem een toer heeft gedraaid. Hij heeft de MR liever in het zadel dan de grootste Vlaamse partij.
  • Chris Hom

    4 jaar geleden
    Hij heeft direct de beste leerschool gekregen maw politiek is meedogenloos. En Magnette heeft z'n ware gelaat getoond en de Vlaamse Spa partijvoorzitter voor schut gezet.