In Bergamo werden gisteren de lichamen van de overleden coronapatiënten weggevoerd met legertrucks.
Volledig scherm
In Bergamo werden gisteren de lichamen van de overleden coronapatiënten weggevoerd met legertrucks. © via REUTERS

Meer doden door coronavirus in Italië dan in China, aantal besmetting stijgt weer sneller

coronavirusItalië heeft nu officieel meer doden door het coronavirus dan China, waar de virusuitbraak begon. De afgelopen 24 uur overleden er 427 mensen ten gevolge van het coronavirus. Het aantal besmettingen is opnieuw sneller gestegen dan de afgelopen dagen. 

7 reacties

  • Hendrik Patyn

    4 jaar geleden
    Ipv zich af te geven op NVA, zou Magnette zich beter bezig houden met zijn Wallonië, zopas een lading testkits onderschept die men verkocht had aan het buitenland. Bij Cofidis in Orcq (Doornik), werken 500 mensen zoals konijnen in een konijnehok, en zijn er nog geen veiligheidsmaatregelen genomen, wel al beloftes gedaan, en enkel de werknemers die ze moeilijk kunnen missen, die dreigen ontslag te nemen, mogen vanuit thuis werken. En dan gaat er nog meer steun van Europa naar Wallonië??????
  • Hannelore Popelier

    4 jaar geleden
    Wat ik me afvraag in België he.. . Deze cijfers kloppen meestal niet. Excuus: tekort aan reagentia. Maar eerlijk gezegd lijkt het me soms te gaan over een soort onderlinge Europese competitie. Wie maakt het minst slachtoffers? Welke aanpak is de beste? Wij kunnen het wel beter, etc Maar het feit dat we zo weinig testen doen op corona, zorgt voor misleidende gegevens. Het lijkt me erop dat indien er geen reagentia genoeg is, dit de overheid goed uitkomt. Alsof ze dit willen.
  • NOEL CLAES

    4 jaar geleden
    Je gaat geen stad vergelijken met een land he.
  • Nathalie Deweerdt

    4 jaar geleden
    Ik vraag me soms af of de Chinese overheid wel eerlijk is geweest met het aantal overlijdens en besmettingen die ze in eigen land hadden?
  • Marc Geerts

    4 jaar geleden
    Laksheid van vele Italianen...dit is het bewijs.