Paul D'Hoore
Volledig scherm
Paul D'Hoore © VTM NIEUWS

Onze expert Paul D’Hoore: “Beurzen zullen nog steeds hele goede met hele slechte dagen afwisselen”

Een beursdag zonder dramatische daling gaf beleggers donderdag tijd om op adem te komen. Maar volgens onze expert Paul D’Hoore valt niet te weten of het ergste nu achter de rug is. Vanaf vandaag laat hij dagelijks zijn licht schijnen over de financiële markten.

9 reacties

  • Kirsten Devolder

    4 jaar geleden
    Dat had ik zelf ook kunnen verzinnen
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    In de ochtend pompen ze miljarden in de beurzen om die te ondersteunen. Tegen de middag beginnen de speculanten hun aandelen massaal te verkopen en strijken hun winst op. En op het einde van de dag kopen ze terug goedkope aandelen op voor de volgende dag. Dat zou je vermoeden als je de beurzen al een paar dagen bekijkt. Hopelijk is het niet ons spaargeld dat zo in handen van de speculanten komt.
  • Glenn Verbeeck

    4 jaar geleden
    Eigenlijk zou alles in het rood moeten blijven gezien de onzekerheid, maar ja, de beurs is en blijft duidelijk een gokspelletje.
  • Roger Wellens

    4 jaar geleden
    Wacht maar tot het eerstdaags volop zal uitbarsten in de VS. Er gaat nog eens de helft af.
  • DIRK VAN DESSEL

    4 jaar geleden
    "Bewolkt met opklaringen" voorspellen weermannen & weervrouwen om vaak gelijk te kunnen halen. De Paul extrapoleert dat naar de Beurs ; "goede met slechte dagen afgewisseld". Ik ken ook zo'n truuk ; ik steek mijn vinger in de mond, steek hem in de buitenlucht omhoog en naargelang de kilte of warmte voorspel ik wat ik ga eten als lunch; "vlees met vis afgewisseld". Waag u gerust ook zo aan voorspellingen, doen !