Open Vld kandidaten: Bart Tommelein, Els Ampe en Egbert Lachaert
Volledig scherm
PREMIUM
Open Vld kandidaten: Bart Tommelein, Els Ampe en Egbert Lachaert © PN, Didier Verbaere, RV

Het rommelt binnen Open Vld over afgelaste voorzittersverkiezingen

De voorzittersverkiezingen van Open Vld zijn voor zeker twee maanden uitgesteld. “De bestrijding van het coronavirus is nu prioriteit”, klinkt het. Een beslissing die niet bij iedereen in goede aarde viel. Kandidaat-voorzitter Egbert Lachaert is ‘ontgoocheld’, zeker omdat hij de gedoodverfde winnaar leek te worden.

64 reacties

  • frans Venloo

    4 jaar geleden
    Volgende verkiezen voor de kiezers zal het nog meer rommelen als ze hun stemmen moeten tellen De kiezers zijn het rotbeu
  • Marc Hellebaut

    4 jaar geleden
    Pronostiekje voor 2024 : 5%
  • MELISSA LAMPAERT

    4 jaar geleden
    Rutten en Tommelein,OVLD gaat bij de volgende verkiezingen dieper dan de hel., Door het Vlaamse volk te verraden heb je het vertrouwen geschonden van de eerlijke werkmens,en je eigen leden,en dat allemaal voor een goed betaald postje.
  • francois Van Nieuwenhuyzen

    4 jaar geleden
    niet te geloven,zulke mensen hebben geen gevoelens en hebben helemaal geen realiteitszin meer.het word echt tijd voor echte mensen met verstand en verantwoordelijkheidszin voor het land en de bevolking.
  • Fons Casteels

    4 jaar geleden
    Het is niet alleen Rutten. Het zijn vooral de drie VLD-ministers in de federale regering die achter het uitstel zitten: Alexander De Croo, Magda De Block en Philippe De Backer. Zolang de minderheidsregering Wilmes-2 aan de macht blijft, zijn zij immers zeker van hun ministerpost. Maar eens de corona-storm geluwd is en de vivaldi-regering gevormd wordt, verliest de VLD twee ministerportefeuilles.