Nicolas Cuypers (aan de telefoon) maakte met zijn team het transport van 5 miljoen mondmaskers mogelijk.
Volledig scherm
Nicolas Cuypers (aan de telefoon) maakte met zijn team het transport van 5 miljoen mondmaskers mogelijk. © Essevee.be

Hoofdaandeelhouder van Zulte Waregem zorgde vannacht voor 5 miljoen extra mondmaskers in ons land

Zulte WaregemOp de militaire luchthaven van Luik-Bierset zijn deze nacht 5 miljoen mondmaskers aangekomen. Opvallend daarbij was de inbreng van Nicolas Cuypers en Zulte Waregem-hoofdaandeelhouder Tony Beeuwsaert. “Het kostte bloed zweet en tranen maar we maken vandaag het onmogelijke mogelijk.”

7 reacties

  • Wout vanstrealen

    4 jaar geleden
    Als alles voorbij is, een degelijke onderzoekscommissie op poten stellen en eens zien wat er nu juist is gedaan door maggie met betrekking tot kledij en mondmaskers, de besteldata en gevolgde wegen, want ik vrees dat ze juist niets of veel te laat in actie is getreden. ook tijd om de reserves aan te leggen zodat jan modaal ook kan beschikken over bescherming, en niet zelf moet beginnen naaien.
  • Dominique Weyen

    4 jaar geleden
    Mooi !!
  • Pascha Van Rossem

    4 jaar geleden
    Knap om dit te verwezenlijken! Als men solidair is met elkaar dan kan men véél samen bereiken. Hiervan kunnen onze "top politici" zeker nog iets leren ...
  • Johan Vervaeck

    4 jaar geleden
    Proficiat voor wie Zulte hier weer op de kaart heeft gezet!
  • francois de keyser

    4 jaar geleden
    Dank u Nicolas Cuypers en Zulte Waregem-hoofdaandeelhouder Tony Beeuwsaert. De werklust en menslievendheid van deze mensen is lovenswaardig. Dit resultaat kan men niet verwachten van wel betaalde ministers in 'onze' regering.
  1. Ruud Vormer en Zulte Waregem pakken driepunter op Patro: “Dit is weer een heel belangrijke uitzege, hoor”
    PREMIUM
    voetbal challenger pro league

    Ruud Vormer en Zulte Waregem pakken driepunter op Patro: “Dit is weer een heel belangrij­ke uitzege, hoor”

    Door de zege van Beerschot zaterdag op Seraing en de achterstand van drie punten op de Antwerpenaars, trok Zulte Waregem zondagavond met de nodige druk naar Maasmechelen. Om er met een duidelijke, maar toch hard bevochten driepunter in de valies de bus op te stappen voor de lange terugrit. “We waren niet scherp in het begin, gelukkig konden we dat snel omdraaien”, concludeert Ruud Vormer tevreden. Zulte Waregem blijft koploper, al heeft coleider Beerschot een wedstrijd minder gespeeld.
  2. Alessandro Ciranni (Zulte Waregem) na oefenpot tegen Anderlecht: “Ik snakte naar nog eens 90 minuten”
    PREMIUM
    voetbal challenger pro league

    Alessandro Ciranni (Zulte Waregem) na oefenpot tegen Anderlecht: “Ik snakte naar nog eens 90 minuten”

    In een druilerige Elindus Arena verloor Zulte Waregem vandaag met het kleinste verschil een oefenwedstrijd tegen Anderlecht (0-1). Vincent Euvrard miste vier titularissen en enkele vaste invallers, maar dit gaf hem de gelegenheid om even de breedte van zijn kern te testen. Zo kon Alessandro Ciranni, sinds de komst van Robbe Decostere gedoemd tot korte invalbeurten, zich nog eens ten volle uitleven. “Het is niet makkelijk, maar ik wil klaar zijn als de trainer me nodig heeft”, zegt de 27-jarige Limburger.