#samentegencorona #mercivanuitmijnkot
Volledig scherm
#samentegencorona #mercivanuitmijnkot © Jan Verheyen

#mercivanuitmijnkot: Hang een wit laken uit je raam en applaudisseer uit solidariteit

Heel wat bekende Vlamingen deelden massaal via sociale media een oproep om vrijdagmiddag, klokslag 12 uur, een wit laken uit je raam of op je balkon te hangen en luid te applaudisseren als teken van solidariteit. De oproep kwam eerder van een Vlaming in onze krant die hiermee iedereen wil verbinden en een hart onder de riem wil steken.

10 reacties

  • Henri Dederen

    4 jaar geleden
    Misschien beter om deze mensen enkele maanden extra te betalen.
  • Carl Vangenechten

    4 jaar geleden
    Laten we vooral niemand vergeten. Misschien kan iemand iets nuttig bedenken in plaats van zulke goedkope, vrijblijvende acties.
  • Alfons Fierens

    4 jaar geleden
    Laat ons ook zeker de vele truckers niet vergeten die onderweg zijn om de vele supermarkten te bevoorraden. Deze mensen worden vaak bekritiseerd maar zijn nu hard nodig! Ook zij verdienen ons respect tijdens deze crisis.
  • Gianni van der Velden van den berg

    4 jaar geleden
    Allemaal heel knap maar de winkelbediendes en haven en logistiek blijven ook gwn door gaan mss ook een bedankje voor hen
  • ELKE LAEREMANS

    4 jaar geleden
    Geweldig initiatief en ik was de eerste om mee te doen. Spijtig dat ik moet melden dat ik de waarschijnlijk de enige was die heeft meegedaan in Zichem. Mensen aub wordt wakker en wees solidair in deze moeilijke tijd. Het kost niets en geeft moed aan al diegene die dagelijks in de frontline staan. M. Laeremans