Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Dodelijke slachtoffers coronavirus bijna verdubbeld: van 21 naar 37 - 837 mensen in ziekenhuis - 164 patiënten op intensieve zorgen

Er zijn de afgelopen 24 uur mensen 16 overleden aan het coronavirus in België, wat het totaal op 37 brengt. Er werden 462 nieuwe besmettingen vastgesteld. Dat heeft Steven Van Gucht, hoofd van het wetenschappelijk comité dat de coronaverspreiding opvolgt, op zijn dagelijkse persconferentie gemeld. Er liggen momenteel 837 patiënten in het ziekenhuis, een stijging van 203. Op intensieve zorgen liggen 164 personen. 

8 reacties

  • Ghislain Geerts

    4 jaar geleden
    En nog altijd zijn er mensen die niet beseffen waarom deze maatregelen nodig zijn .
  • Theo Schuermans

    4 jaar geleden
    Ja, en nog zijn er van die minkukels die denken dat het hen niet kan overkomen en gaan dan maar feesten.
  • Christine Willems

    4 jaar geleden
    Hoelang zal t nog duren vooraleer er kinderen besmet zullen zijn ? is nog kwestie van tijd denk ik ,wat een ramp zalige toestand overal ..dikke duim voor alle mensen die het van dichtbij meemaken in elke medishe sector ,steun hen elke dag !!ze zullen meer dan een schouder klopje verdienen
  • Johnny Chanet

    4 jaar geleden
    Duidelijk te zien de dicht bevolkte Vlaanderen tov Wallonië. Daarom zegt de vergelijking met het buitenland niets zolang je spreekt van absolute cijfers en niet over percentages.
  • Jozef Coomans

    4 jaar geleden
    Dubbel voorzichtig en attend blijven is de boodschap.er zijn nog altijd mensen die het niet ernstig nemen.dat is het gevaar dat blijft rondlopen.