Zoon van Martine Prenen heeft alles in huis om topmodel te worden

Milan, de 16-jarige zoon van gezondheidsconsulente en ex-presentatrice Martine Prenen (52), heeft goede looks en een modellencontract bij Dominique Models. Zijn mama is trots, maar stelt haar voorwaarden: “Hij moet eerst zijn middelbare school afwerken”, zegt ze in Tv Familie.

vwh

Dat Martine Prenen, die vroeger zelf vaak werd gevraagd voor shoots en defilés, trots is op haar zoon is een feit. Op haar Instagrampagina deelt ze een foto van haar Milan en vermeldt ze in de hashtags dat ze een ‘proud mom’ is. Voor hij voluit voor zijn carrière gaat, wil ze wel dat hij zijn middelbare school afmaakt. "Daarna zien we wel", klinkt het.

Marc Dochez, baas van Dominique Models, heeft een neus voor talent en zegt dat Milan het heeft. “Hij voldoet aan alle vereisten: hij heeft een knap gezicht, is sportief gebouwd en heeft met zijn 1 meter 87 ook de juiste lengte. Bovendien is hij enorm fotogeniek”, zegt hij in het blad. “Het is nu afwachten of klanten ook iets in hem zien.”

Fotograaf Marc Drofmans, die al met veel BV’s samenwerkte, voorspelt ook dat Milan het wel eens helemaal zou kunnen maken. “Welke foto je ook neemt, hij staat er goed op. Dat is het kenmerk van een topmodel.” Hij voegt eraan toe dat hij niet de standaard knappe jongen is, maar iets meer heeft. Zo zouden zijn Oosterse trekjes weleens in de smaak kunnen vallen. Echt verwonderlijk vindt hij het niet dat de jongen zijn stapjes in de modewereld zet. De reden? Martine Prenen en haar man Luc waren in het begin van hun carrière immers ook model.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer