Vlaams parlementslid Andries Gryffroy van N-VA.
Volledig scherm
Vlaams parlementslid Andries Gryffroy van N-VA. © Photo News

N-VA roept brede publieke sector op te helpen bij economische relance

Vlaams parlementslid Andries Gryffroy (N-VA) roept de brede publieke sector op te helpen bij de economische relance na de coronacrisis. Gryffroy heeft daarvoor zelf een aantal voorstellen klaar. Zo stelt hij onder meer voor dat de overheid zelf haar betalingstermijn ten gunste van ondernemingen halveert zodat die ondernemingen niet in liquiditeitsproblemen komen.

11 reacties

  • Hendrik Patyn

    4 jaar geleden
    Waarom geen denktank oprichten om onze beperkte politiekers bij te staan, want vanaf dag 1 zijn ze al verkeerd bezig... En door nu te gooien met premies, staat er ons misschien een financiël drama te wachten dat nog erger gaat zijn dan het virus. Extra premies terwijl de mensen hun wagen blijft stilstaan en een geen brandstof verbruiken, sowieso een grote besparing, en verlies aan accijnzen voor de staat.. BDW is wel capabel maar door egotrippers, als De Waal tegengewerkt.
  • Raymond De Ridder

    4 jaar geleden
    In financieel gunstige tijden is Van Overtveld erin geslaagd geen enkele euro te sparen. Integendeel, 12 miljard in het rood. En u gaan ze eens zeggen hoe het moet.
  • Peter Smets

    4 jaar geleden
    Bart De Wever, september 2016: Er zijn nog besparingsmogelijkheden in de gezondheidssector. Merci Bart.
  • Frank Vandeweghe

    4 jaar geleden
    Nva is al over geld bezig
  • Jef Van De Plas

    4 jaar geleden
    Sluit de beurzen, sluit de beurzen. Het open blijven is alleen maar in het voordeel van mensen MET geld. Die kopen nu aandelen aan lage koersen en profiteren zo van deze crisis. Je vraagt je zelf af of de beurzen wel goed zijn.