BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Anderlecht heeft licentie beet, Roeselare heeft nog huiswerk na negatief advies

28 reacties

  • Lucas Theophiel

    4 jaar geleden
    De juiste personen die de macht hebben en alles is in kannen en kruiken?Corupt Belgie?????
  • Nolle Verdonck

    4 jaar geleden
    Dat coucke nog altijd een ferme voet heeft bij Oostende met het stadion, Vandenhaute een makelaar is, kan blijkbaar bij velen. Daarover gaat de kwestie. De schulden van Anderlecht zouden er niet toe doen. Dat wist iedereen wel.
  • Johan Fransens

    4 jaar geleden
    Hoe kan dit? Anderlecht heeft meer schulden dan alle andere ploegen samen!
  • Olivier Stubbe

    4 jaar geleden
    Normaal dat Anderlecht zijn licentie krijgt. Een sterk bedrijf die een doorstart maakt en alle nodige waarborgen heeft. Wat betreft die schuld, is meer voor de financial fair play om de cashliquiditeit terug een boost te geven om te kunnen investeren in nieuwe spelers. Er zijn er hier veel die de zaken mengen terwijl het 1 niks met het ander te maken heeft.
  • Philippe De Naeyer

    4 jaar geleden
    Pieter Deruyter, de verklaring is als volgt: de licentiecommissie handhaaft de regels van de fifa ivm financial fair play en tot op heden voldoet Rsca aan die voorwaarden. (Schulden in verhouding met omzet blijven binnen de perken. België heeft ook veel schulden en is ook niet failliet). En de kern maar 20milj? Kijk even op Tramsfermarkt, een gerenommeerde waarde op vlak van spelers waarde en met VCrom, Sambi en Vlap zit je al over dat bedrag. Ni zwansen hé grapjas.