Archief
Volledig scherm
Archief © Photo News

Industriële wasserijen hebben dringend nood aan beschermingsmiddelen

Industriële wasserijen luiden de alarmbel. Ze hebben dringend nood aan beschermingsmiddelen zoals mondmaskers en handschoenen, voor personeel dat in aanraking komt met het vuile wasgoed, zegt de federatie van Belgische Textielverzorging.

1 reactie

  • Kim Pandelaers

    4 jaar geleden
    Ik werk bij een begrafenisonderneming en zou mij en mijn collega's ook graag beschermen ...
  1. Premier haalt uit naar coalitiegenoten en oppositie in 1 mei-toespraak: “Confederalisme dient enkel om ons land kapot te maken”

    Premier haalt uit naar coalitiege­no­ten en oppositie in 1 mei-toespraak: “Confedera­lis­me dient enkel om ons land kapot te maken”

    Alexander de Croo (Open Vld) heeft tijdens zijn toespraak op de vooravond van 1 mei ongekend hard uitgehaald naar zowel coalitiegenoten als de oppositie. Tijdens een partijbijeenkomst in Blankenberge profileerde de premier zijn partij als enige verantwoorde keuze voor de verkiezingen. Ook lanceerde hij een voorstel om gepensioneerden die hebben gewerkt 500 euro meer te geven dan werklozen die met pensioen gaan.
  2. KIJK. Melissa Depraetere (Vooruit) op haar eerste 1 mei-viering als voorzitter: “Verre van mijn grote droom om met N-VA samen te werken, maar ben realistisch”

    KIJK. Melissa Depraetere (Vooruit) op haar eerste 1 mei-vie­ring als voorzitter: “Verre van mijn grote droom om met N-VA samen te werken, maar ben realis­tisch”

    Op 1 mei, oftwel de dag van de arbeid, zet elke politieker z’n beste beentje voor. Nu 1 mei dit jaar in het midden van de kiescampagne valt, worden er nog meer beloftes gedaan dan andere jaren. Wij volgden met VTM NIEUWS Vooruit-voorzitster Melissa Depraetere. Bij haar eerste stop in Bredene wordt ze heel hartelijk ontvangen. Daar heeft Vooruit dan ook een absolute meerderheid. Daarna vertrekt ze naar Oostende voor de grote 1-mei stoet. Ze neemt er een duidelijk standpunt in op het vlak van pensioenen: “Wie op zijn 18 jaar is beginnen met werken, moet op zijn 60ste kunnen stoppen met een volwaardig pensioen.”