Duizend rode rozen bij de Sint-Servatiuskerk in Erp. Door het coronavirus zijn zeven inwoners van het Brabantse dorp overleden.
Volledig scherm
Duizend rode rozen bij de Sint-Servatiuskerk in Erp. Door het coronavirus zijn zeven inwoners van het Brabantse dorp overleden. © ANP

Nederlands dodental door coronavirus stijgt met 39 procent, naar 106

Het aantal doden door het coronavirus in Nederland is in een dag opgelopen van 76 naar 106. Dat is een stijging van 39 procent. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) maakte de laatste cijfers over de virusuitbraak vrijdagmiddag bekend.

5 reacties

  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Erwin Van Roy ,je hebt het niet begrepen.
  • Yann Hopchet

    4 jaar geleden
    Paul hier willen ze het gewoon vertragen zodat er genoeg capaciteit is voor verzorging. En welke wetenschappelijke basis is er dat je na besmetting immuun bent?
  • Erwin Van Roy

    4 jaar geleden
    RAF daarom dat ze in percenten spreken en niet in getallen. En 106 doden op 17 miljoen of 37 doden op 11 miljoen dan toont het aan dat wij beter resultaten hebben dan onze buren.
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    Zo,n percentage slaat nergens op.In Duitsland hebben ze ook 33 doden maar er leven wel 90 miljoen mensen ,ga niet met percenten gooien als Nederland of Belgie maar een fractie van inwoners heeft tov Duitsland of Frankrijk met zijn 67 miljoen inwoners
  • Paul Philippaerts

    4 jaar geleden
    De hollandse tacktiek is er op gericht om zoveel mogelijk mensen het virus te laten oplopen en te kijken wie overleeft. Die hebben dan immuniteit voor de volgende keer. De mensen die zwak, oud of ziek zijn die zullen doodgaan. Bij ons proberen ze zo weinig mogelijk besmettingen te hebben, met het gevolg dat er geen weerstand wordt opgebouwd en volgend jaar hetzelfde drama met kleine een variant van het virus. Alhoewel, de hollanders en ook het vk aardig beginnen terug te krabbelen.