Getty, ShutterStock
Volledig scherm
© Getty, ShutterStock

Mag ik mijn kinderen nog leren autorijden en hoelang overleeft het coronavirus op voorwerpen? Een antwoord op al je vragen over corona

Veel mensen blijven nog met heel wat vragen zitten over de maatregelen die in België gelden. Dat blijkt uit de massale respons op onze oproep op deze site. Wij geven antwoorden.

5 reacties

  • Wendy Vandereyken

    4 jaar geleden
    Feline Noé.. "een frisse neus halen" betekent gewoon dat je mag buitenkomen om een wandeling te maken of een klein fietstochtje te maken in de omgeving van uw woning, maar enkel met je gezin of als je alleen woont mag dat ook met een vaste vriend(in), maar dan enkel met die ene vriend(in), je mag niet elke keer met een andere vriend(in) afspreken.
  • Feline Noé

    4 jaar geleden
    Wat is "een frisse neus halen"?
  • Michel Bierebeeck

    4 jaar geleden
    Nog een goede raad, ontsmet je gsm telkens je hebt buiten geweest. Gewoon goed afkuisen met een natte doek met zeep en dan afdrogen. Je moest eens weten hoeveel bacteriën en virussen daar opzitten. Ook je klavier van uw PC en tv afstandsbediening reinigen!
  • Karen Lescrauwaet

    4 jaar geleden
    Er is veel onduidelijkheid bij de opticiens. In het Belgisch staatsblad staat dat paritair comité 201 mag openblijven indien het om een voedingszaak of dierenvoedingszaak gaat. Nergens staat er vermeld dat opticiens mogen openblijven. Krijgen jullie de FOD zover om daar een duidelijk antwoord op te geven? Op tal van sites en heen en weer gemail staat er tegenstrijdige informatie.
  • Marc Spandel

    4 jaar geleden
    Op de diftar- restafval containers blijven virussen en bacteriën dus óók minstens 3 dagen leefbaar! Dus is het aan te raden om voor mensen die geen voortuintje hebben om niet met deze besmettingshaarden door de woning en leefruimten te laveren en ze gewoon buiten op het voetpad te laten staan!