Patrick Van Gansen.
Volledig scherm
Patrick Van Gansen. © Instagram

“Die man moet gestopt worden”: nieuwe klacht tegen omstreden wielermanager Patrick Van Gansen, die alles ontkent

WielrennenEr is nog een klacht ingediend tegen wielermanager Patrick Van Gansen bij de Ethische Commissie van de Internationale Wielerbond (UCI). Een ex-renster van het Health Mate Ladies Team, waarvan Van Gansen manager was, beschuldigt onze landgenoot volgens Cyclingnews van gewelddadig en seksueel ongepast gedrag. Van Gansen ontkent dat, spreekt van samenzwering en wil zélf een klacht indienen tegen de renster.

5 reacties

  • eric maier

    4 jaar geleden
    Hij is gekend maar de UCI en de KBWB kijken altijd de andere kant op. Het gebeurd nog in enkele lady-teams en het mag gezegd worden dat het een probleem is dat heel hard moet aangepakt worden. De meisjes verdienen zo al maar een habbekrats, en dan zo'n figuren die hun poten niet kunnen thuishouden en misbruik maken van de situatie moeten weg..
  • martin govaert

    4 jaar geleden
    De bewijzen zullen wel komen , wees gerust. Men heeft deze vent de tijd gegeven zich te verdedigen, eens hij uit zijn kot komt klapt de val toe . Zo zal het gebeuren.
  • Julien De Kerpel

    4 jaar geleden
    In zo een geval komt het op BEWIJZEN aan . Indien deze menen zo sterk te staan , waarom kunnen ze dan niks bewijzen ?
  • Frank Prinzie

    4 jaar geleden
    Roep die manager op als getuigen, zullen nog meer mensen iets gezien hebben die periode. Als het allemaal waar is dat ze zegt.
  • Lolly Tabrosa

    4 jaar geleden
    Als de manager van het hotel getuigd dan is de zaak direct opgelost