Hulpvoorhelden.be
Volledig scherm
Hulpvoorhelden.be © RV

Nieuwe website matcht vrijwilligers met zorginstellingen

Vlamingen die ziekenhuizen en zorgcentra willen helpen in de strijd tegen het coronavirus, kunnen zich voortaan registreren op de website hulpvoorhelden.be. Zorginstellingen kunnen zich kosteloos aansluiten en via het platform meteen de juiste vrijwilligers contacteren.

6 reacties

  • Claudia Rosseel

    4 jaar geleden
    Het is om de veiligheid van de bewoners te garanderen dat er nu geen vrijwilligers binnen mogen.
  • Kristel Maldoy

    4 jaar geleden
    Is dit ook voor de mensen die instaan voor thuisverpleging? Want heb de indruk dat deze bij hulp wat vergeten worden. Denk bijvoorbeeld aan de mondmaskers, waarvan er geen bij hen terecht kwamen.
  • patrick andries

    4 jaar geleden
    Hallo Kan dit mss niet naar andere sectoren ook uitgebreid worden waar zieke mensen kunnen vervangen worden en toch nog aant werk zijn Ik ben niet ziek en kan perfect werken Zeg maar als koerier of iets anders
  • Ludo Wouters

    4 jaar geleden
    Hoog tijd dat er maatregelen getroffen worden en die aan de zorginstellingen gegeven worden. Waar mijn moeder zit is niets toegestaan. Enkel op dinsdag mag de was worden opgehaald of terug gegeven worden. Mantelzorgers mogen niet binnen, de bewoners moet verplicht op hun kamer blijven. Het eten wordt op de kamer gebracht. Niemand mag nog iemand zien. Daar zijn de bewoners slechter af dan gevangenen, want die mogen hun cel nog uit.
  • Bernd Vaes

    4 jaar geleden
    Helden? Een groot proficiat oor de zorgverleners, maar "helden" is in vraag te stellen. Wat is een held? Bovendien verdienen alle burgers, niet alleen de zorgverleners, elke avond applaus. Alle burgers dragen bij tot de strijd tegen dat virus. Proficiat aldus aan alle!