Essevee-spelers voorlopig niet technisch werkloos, aanvoerder De fauw: “Zou play-offs laten vallen”

Zulte WaregemDe selectie van Zulte Waregem wordt voorlopig niet technisch werkloos. Dat vertelt aanvoerder Davy De fauw aan de redactie van VTM. “De club deed wat navraag hoe andere clubs daar tegenover staan. Voorlopig doet Zulte Waregem niets. Daar kan uiteraard de komende weken of maanden verandering in komen, maar nu blijft alles hoe het is.”

8 reacties

  • jacques kloppert

    4 jaar geleden
    Het is een groot schandaal! Waarom zij geen Rsz en toch de voordelen en dan nog grote schulden hebben zoals Anderlecht Een normale mens stond al lang voor de rechtbank!
  • KURT verheyen

    4 jaar geleden
    die hebben toch genoeg, hoop ik? ze moeten maar eens even leven gelijk de gewone man. da's toch niet teveel gevraagd?
  • marc van de poel

    4 jaar geleden
    Nog één speeldag en dan de play off's schrappen. Dat hangt maar van één ding af : Anderlecht in PO1 heeft dan nog kans op Europees en Anderlecht in PO2 heeft ook nog een theoretische kans om Europees te spelen. Dus er zal hemel en aarde bewogen worden om de Play off's te spelen. Desnoods in augustus of september..
  • Katrien Beyls

    4 jaar geleden
    Zeer zeker. Laat ze evenveel procent rsz betalen zoals de gewone werkmens. Zo zal de sociale zekerheid misschien eens een kleiner tekort hebben en kunnen de gewone werkmensen eens iets minder moeten betalen. Idem dito met de belastingen op het loon.
  • Danny Gijs

    4 jaar geleden
    Wil hij dan ook eerlijk zeggen hoeveel sociale zekerheid hij betaald. Zo hebben werkende mensen die deze financieren ook duidelijkheid.
  1. Vincent Euvrard na nieuw verlies Zulte Waregem op ramkoers met deel van publiek: “Grens overschreden”
    PREMIUM
    voetbal Challenger Pro League

    Vincent Euvrard na nieuw verlies Zulte Waregem op ramkoers met deel van publiek: “Grens overschre­den”

    Zulte Waregem is in vrije val en coach Vincent Euvrard ligt op ramkoers met (een deel van) de achterban. Worden het kat-en-muis-spel zaterdag tegen Lommel en de zesde thuisnederlaag van een gedecimeerd Essevee straks zijn Waterloo? Of krijgt Euvrard nog de kans om in de komende cruciale maand het zwalpende schip weer in de juiste richting te loodsen? De coach maakte het zichzelf alvast niet makkelijker met zijn tirade nà de match: “Als je voor de tegenstander gaat supporteren, blijf dan thuis!”
  2. EnergyVision introduceert gratis zonnepanelen met goedkoper stroomcontract: een interessante formule?
    Mijnenergie

    EnergyVisi­on introdu­ceert gratis zonnepane­len met goedkoper stroomcon­tract: een interessan­te formule?

    Gratis zonnepanelen én goedkopere stroom: dat is het model waarmee EnergyVision Vlaanderen wil veroveren. De energiespeler werkt volgens het derdebetalersysteem. De installatie van de zonnepanelen is gratis. Aan EnergyVision betaal je voor de opgewekte elektriciteit die je verbruikt. Mijnenergie.be analyseert de opmerkelijke formule, waar ook mede-investeerder Marc Coucke via zijn investeringsmaatschappij Alychlo zijn schouders onder zet.