VTM NIEUWS
Volledig scherm
© VTM NIEUWS

Van Ranst: “Nu nog teruggevlogen Belgen preventief in quarantaine zetten heeft weinig zin”

Viroloog Marc Van Ranst ziet de situatie op Brussels Airport stilaan verbeteren, nadat er eerder deze week foto’s waren opgedoken van toekomende reizigers die aan de bagageband de omgangsafstand van anderhalve meter niet in acht namen. Dat verklaarde hij zaterdagavond op VTM NIEUWS.   

74 reacties

  • Tessa vandermout

    4 jaar geleden
    Van Ranst wil ten koste van alles aan groepsimmuniteit doen en daar mensen voor opofferen. Nu hij er niet meer officieel voor kan en mag uitkomen dan maar op deze verdoken manier !
  • Marion van Ginneken

    4 jaar geleden
    En maar lekker eigenwijs blijven doen.Nog maar eens een bewijs voor mij dat de regering nooit naar zijn volk luistert ,zeker niet handelt voor hun bestwil en dat er altijd met 2 maten en gewichten worden gemeten.
  • Norbert Corten

    4 jaar geleden
    Behalve in China daar doen ze dit nog steeds.
  • Luc Melis

    4 jaar geleden
    Wie gelooft hem nog? Helemaal in het begin zei hij ook dat het maar een "griepje" was en ons niet te veel moesten van aantrekken.
  • gilberte Vergaelen

    4 jaar geleden
    En de vliegtuigen blijven maar komen. Zelfs in Oostende zeer druk op de luchthaven. Overvolle vliegtuigen met reizigers die niet gescreend worden. Feestjes in het week end in Izegem, Borgerhout en Mechelen. En wij 70 plussers maar ons best doen en binnen blijven. Ik begrijp er niets meer van!!