Photo News
Volledig scherm
© Photo News

LIVE. Ook corona bij Juve-spits Dybala en Milan-icoon Maldini - Pieter Timmers: "Als Olympische Spelen verplaatst worden naar 2021, is het gedaan”

CoronaGeen sportactiviteiten in België tot en met 5 april, maar ook internationaal gooit het coronavirus zowat overal roet in het eten. Via deze liveblog blijft u op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen!

8 reacties

  • Bert Verhaegen

    4 jaar geleden
    Maak er in 2021 gewoon de best georganiseerde EK voetbal en Olympische Spelen ooit van! Deze events krijgen een jaartje extra om alles te perfectioneren (stadions, logistiek, openbaar vervoer, veiligheid enzovoort). Bekijk elk detail van de organisatie en verbeter dit nog waar mogelijk.
  • berlinde gosselin

    4 jaar geleden
    kunnen de landen die vinden dat de spelen moeten uitgesteld worden naar bv volgend jaar , niet zelf beslissen dat ze thuis blijven !
  • DIRK SPRANGERS

    4 jaar geleden
    De actie van Lewandowki is al iets beter dan die van Lukaku.
  • urbain celis

    4 jaar geleden
    als de spelen worden afgelast of later zullen gehouden worden, wie gaat de kosten betalen van vluchten, verblijf, de kaarten zullen wel geldig blijven, hoop ik
  • DAVID VAN LAER

    4 jaar geleden
    Wereldvreemde persoon aan de top daar een EK voetbal vergelijken met een zaterdagavond wedstrijd. Na de olympische spelen en het WK voetbal is het EK voetbal de derde grootste organisatie van een sportevenement ter wereld. De tijdspanne om de sterkste ploegen te selecteren is even lang als de voorbereiding tornooi van het IOC namelijk 4 jaar gevolgd door het tornooi zelf.