© REUTERS

Koningin Mathilde straalt in opvallende gouden outfit

De Belgische koningin Mathilde krijgt alweer lof over haar outfit in de Britse krant The Daily Mail. Daar zijn ze het erover eens dat de 43-jarige vorstin er stralend uitzag in haar jumpsuit met gouden accenten, dat ze droeg tijdens het kerstconcert in het koninklijk paleis.

vwh

Koningin Mathilde, koning Filip en hun vier kinderen Gabriel, Emmanuel, Eleonore en kroonprinses Elisabeth woonden woensdag het jaarlijkse evenement bij. Het was vooral onze vorstin die de show stal. Ze droeg voor de gelegenheid een jumpsuit met gouden accenten in de vorm van bladeren. Ze werkte de look af met en goudkleurige clutch, zwarte stiletto’s, een lichte, roze lippenstift en subtiele oorbellen. “De glamoureuze koningin zag er adembenemend uit”, schrijft de Britse krant.

© REUTERS

© Photo News

© Photo News

Het jumpsuit van de koningin werd volgens royaltysite Modekoninginmathilde.be speciaal voor deze gelegenheid ontworpen door modehuis Natan. Haar tasje is de ‘Guinto’-clutch van het Belgische label A Bag With a Story. Later op de avond werd een kerstfoto gemaakt van de adellijke familie en koos Hare Majesteit voor een rode jurk van Natan. Prinses Elisabeth draagt op de foto een rode jurk van ba&sh.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het is niet de eerste keer dat koningin Mathilde lof krijgt over haar kledingkeuze. Een paar weken geleden kreeg ze al aandacht van de internationale pers toen ze het Koninklijk Conservatorium in Antwerpen bezocht in een zijden gelde blouse, gecombineerd met een rok met luipaardprint. Die outfit was eveneens van haar favoriete ontwerper.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER