Het kasteel en omliggende park van Ter Hulpen (La Hulpe). (archieffoto)
Volledig scherm
Het kasteel en omliggende park van Ter Hulpen (La Hulpe). (archieffoto) © photo_news

"Honderden domme Brusselaars" aan kasteel Terhulpen, burgemeester laat domein sluiten

De burgemeester van het Waals-Brabantse Terhulpen (La Hulpe) maakt zich op Facebook boos over “honderden domme Brusselaars” die ondanks de noodzakelijke quarantainemaatregelen zaterdag massaal naar het kasteel en het omliggende park trokken. De politie moest ter plaatse komen om de site af te sluiten.

31 reacties

  • Norma De Wever

    4 jaar geleden
    Wat is er nu zo moeilijk om thuis te blijven, ik ben alleen en maak er het beste van!
  • wim rooyakkers

    4 jaar geleden
    Mensen zijn net kudde dieren, geniet nu eens thuis van de rust,maar nee ze moeten er toch weer uit.deze tijd heeft ook zijn positieve kanten ,denk eens na hoe we leven,in een rat race ,van we moeten een huis aan zee ,we moeten 4 auto,s hebben,10 motoren in de garage, wat heb je eraan als je er niets mee kunt?maar velen leven voor het oog van ,kijk mij maar eens ik heb dit en ik heb dat., gezondheid en geluk in het gezin staan op plaats een,en dat word vaak vergeten.
  • schevernels diana

    4 jaar geleden
    Jean Pierre in China werden de deuren dichtgemetseld van hen die niet wilden luisteren misschien hier ook doen eindelijk begrepen! En dan voor de Royals die kunnen hun deuren open zetten voor daklozen, immegranten en hulpbehoevenden dat noemen we dan "Samu Royal"!
  • Dirk Van Brussel

    4 jaar geleden
    Als het gezond verstand niet werkt zal de virus wel weken. Mensen opzoeken is problemen zoeken !
  • stefan crama

    4 jaar geleden
    Om recreatief te sporten en wandelen, had het niet beter geweest om dit op te leggen binnen een straal van 5 km rond je woning. Problemen opgelost met volk dat daar niet mag komen en duidelijk voor alle burgers.