De minister van Volksgezondheid hamert er in De Zondag nogmaals op dat het van het grootste belang is dat iedereen zich aan de voorschriften houdt.
Volledig scherm
De minister van Volksgezondheid hamert er in De Zondag nogmaals op dat het van het grootste belang is dat iedereen zich aan de voorschriften houdt. © BELGA

Maggie De Block: “Deze situatie duurt zeker nog acht weken”

Minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) toont zich in een interview met De Zondag tevreden dat de Belgen in deze coronacrisis de maatregelen goed lijken op te volgen. We zullen volgens de minister nog wel een tijdje op onze tanden moeten bijten. “Deze situatie duurt nog zeker acht weken”, zegt De Block.

238 reacties

  • Rudy Huybens

    4 jaar geleden
    die zou ontslag moeten nemen, ze is onbekwaam als minister en als arts
  • Pat Debal

    4 jaar geleden
    Na het Corona virus zal De Block samen met de N-VA een mes op de keel zetten voor de sociale zekerheid en gezondheidszorg was dat al van plan
  • Kurt Nowe

    4 jaar geleden
    chapeau voor Maggy en alle beleidsmensen want jullie doen het SUPER.
  • Lisette Theunis

    4 jaar geleden
    Vergeet vooral je kristallen bol niet regelmatig te ontsmetten. Misschien moet ze wat quatrijnen beginnen schrijven, die zijn altijd juist.
  • Andté Herbots

    4 jaar geleden
    Jan Hevert ga toch in het paradijs van uwe favoriet Magnette wonen.Ge gaat er wel 17% minder gaan verdienen dan in Vlaanderen.