© Disney.  All rights reserved
Volledig scherm
© © Disney. All rights reserved

Voorspelde Disney pandemie 10 jaar geleden al? Fans vinden coronaverwijzing in ‘Rapunzel’

FilmEerder voorspelden The Simpsons de uitbraak van het coronavirus al, en nu kennen fans ook Disney voorspellende gaven toe. In de film ‘Tangled’ - bij ons ‘Rapunzel’ - vonden enkele aandachtige kijkers een verwijzing naar de huidige pandemie terug.

4 reacties

  • Rick van Wetering

    4 jaar geleden
    In een documentaire van de Nederlandse omroep BNN, keek men in 2004 hoe we zouden leven in het jaar 2020, en weet je wat er voor bij kwam.. een virus dat zich in de longen zou nestelen en een pandemi zou veroorzaken. de documentaire voorspelde ook dat het virus uit de regio van Wuhan zou komen. bron: 'Zondag met Lubach' 22 maart
  • Saskia Taillieu

    4 jaar geleden
    Oh Meneer Wouters, behalve de meer dan nodige werkende mensen, zitten we met zijn allen thuis (hopelijk). Tuurlijk is dit geen voorspelling geweest, toeval bestaat gelukkig ook. Maar ik heb mij 5 minuten geamuseerd. Leuk toch als je al een week binnenzit.
  • Armand Wuyts

    4 jaar geleden
    Een kroon is ook een krans in het latijn.In bepaalde zinspelingen gebruik je kroon en in het andere krans!
  • emiel wouters

    4 jaar geleden
    Ja en we zijn ook al naar andere sterrenstelsels aan het vliegen. Want startrek is ook al zo oud als rapunzel. Hebben jullie die raketten nog niet gezien. Ik wel in mijn dromen. En wat heeft binnen 5 jaar Ratatouille (of zo iets) in petto. Dan toch misschien terug de rattenplaag of pest. Dan moeten wij nu al beginnen blokfluit te leren spelen om deze te vangen.