AFP
Volledig scherm
© AFP

Dan toch uitstel? "Organisatie werkt aan scenario's voor uitgestelde Olympische Spelen"

Olympische SpelenDe organisatie van Tokio 2020 lijkt zich nu toch voor te bereiden op een uitstel van de Olympische Spelen vanwege de coronacrisis. Volgens persbureau Reuters worden er alternatieve scenario's uitgewerkt, waarbij er wordt gekeken naar een verplaatsing van het evenement en de kosten die ermee gemoeid zijn. 

7 reacties

  • gerd cuypers

    4 jaar geleden
    Binnen 4 maanden ligt heel deze crisis achter ons. Al dat paniekvoetbal. De lente begon gisteren en in juli is het zomer..
  • Jos Verelst

    4 jaar geleden
    Ieder logisch denkend mens weet dat ze dit circus gewoon naar volgend jaar moeten verschuiven, de gezondheid van mensen is belangrijker dan wat dan ook.
  • Norbert Bauwens

    4 jaar geleden
    Geld is blijkbaar veel belangrijker dan enkele mensenlevens, zelfs als het topatleten zijn die ze anders op het schild zouden verheffen.
  • Peter Thys

    4 jaar geleden
    Ik denk dat een jaar meer realistisch is, ten eerste voor de atleten zelf en daarna de mogelijkheid dat die bij terugkeer weer iets in gang steken die zijn gelijke nog niet gekend heeft !
  • urbain celis

    4 jaar geleden
    als er een uitstel komt van enkele maanden of tot volgend jaar, wat gaat er gebeuren met de mensen die reeds hun vliegtuigtickets hebben betaald, hun verblijf en hun inkomkaarten, de kaarten zullen wel geldig blijven maar de rest